Як капюшон змінив моє ставлення до верхнього одягу

Started by Luciussoota, Mar 16, 2026, 07:14 AM

Previous topic - Next topic

Luciussoota

Раніше я не могла збагнути, навіщо потрібен капюшон на куртці. Він тільки створював дискомфорт, додавав непотрібної масивності, і взагалі — для цього існують головні убори. Я обирала стильні моделі з гарним коміром, здавалося, що це виглядає більш жіночно.

Один випадок кардинально змінив мою думку. Я опинилася під проливним дощем за кілька кілометрів від дому, не маючи з собою парасольки, з мокрою шапкою, яка не зігрівала. Довелося змерзнути, чекаючи на транспорт. У той момент я з розумінням дивилася на перехожих, які почувалися комфортно під дощем.

Наступного ж дня я зайнялася вибором нового верхнього одягу з капюшоном. Перебрала десятки моделей, поки не знайшла ту саму — сучасну, якісну і надзвичайно зручну. Чому я не придбала таку річ раніше, то вже давно б насолоджувалася комфортом. До речі, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я помітила широкий вибір подібних курток, які стануть чудовим придбанням.

З того часу моя куртка з капюшоном — річ, яку я ношу найчастіше. Він рятує від раптового дощу і навіть від весняного вітру. І я щаслива, що нарешті відкрила для себе всі переваги капюшона.